O Nama

Osnivač Zlatare JOVAN, Jovan Janković,  zajedno sa ocem i bratom osniva 2000. godine malu porodičnu radnju, koja se bavi prodajom, popravkom i prizvodnjom zlatnog i srebrnog nakita. Nakon višegodišnjeg rada prerasta u firmu sa većim brojem zaposlenih koja se bavi proizvodnjom nakita vrhunskog kvaliteta, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe drugih zlatarskih radnji.

Dobitnik VIŠE velikIH zlatnIH medaljA za dizajn i kvalitet venčanih burmi I NAKITA SA BRILIJANTIMA na Novosadskom sajmu zlatarstva “Sjaj”

ZLATARA JOVAN

Kroz sve ove godine postojanja trudili smo se da napredujemo tako što smo ulagali u obrazovanje i savremene tehnologije tako da je naša firma zaokružila proces od analize zlata, rafinacije pa do izrade visoko kvalitetnog zlatnog i srebrnog nakita.
Firma se danas sastoji iz dva maloprodajna objekta Zlatare Jovan u ulici Nemanjina 21. i Optike Janković u ulici Dušanova 14. i proizvodnog pogona koji se nalazi u ulici Stevana Sinđelića bb.
Zlatara JOVAN osim izrade nakita za svoj maloprodajni objekat otvorena je za saradnju sa drugim zlatarskim radnjama kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu.
U proizvodnom pogonu koji se nalazi u ulici Stevana Sinđelića bb u Vlasotincu možete naći veliki izbor venčanih burmi te presovanog nakita i nakita ručne izrade. Kod izrade venčanih burmi možete sami izabrati boju i dizajn gde će se vešte ruke naših majstora sa dugogodišnjim iskustvom truditi da ostvare svaku vašu želju.
Proizvodni pogon se nalazi u ulici Stevana Sinđelića bb.
Mi smo proces proizvodnje zaokružili od same prerade materijala (rafinacije) pa do samog finalnog proizvoda. Otvoreni smo za saradnju sa kolegama kako u zemlji tako i u inostranstvu.
U našoj proizvodnji možete naći nakit izrađen presovanjem, livanjem, valjanjem. Imamo veliki asortiman venčanih burmi gde možete birati oblik model i boju (belu, žutu, crvenu, roze) venčane burme.
Tu smo samo za Vas, mi pratimo sve najnovije svetske trendove i tehnologije u izradi nakita.
Maloprodajni objekat zlatare Jovan nalazi se u ulici Nemanjinoj 21. u Vlasotincu.
Nudimo vam veliki izbor Zlatnog nakita rađen u svom proizvodnom pogonu, tako da vam naš tim može ponuditi veliki izbor zlatnog nakita a u mogućnosti ste da kreirate svoj verenički prsten ili venčanu burmu.
Pored zlatnog nakita koji kreiramo samo za vas i koji je izrađen od najkvalitetnijeg materijla u kombinaciji sa dragim i poludragim kamenom kao i slonovačom.
U asortimanu objekta se nalazi i srebrni nakit naše proizvodnje i visokokvalitetni srebrni nakit uvezen iz Italije.
U maloprodajnom objektu u Nemanjinoj možete svojoj dragoj osobi i sebi na dar pokloniti ručne satove poznatih svatskih brendova sa garancijom i servisom. Festina, Fossil, Esprit, Swatch, Casio, Seiko, Roamer.
Zlatara Jovan je učesnik međunarodnog sajma zlatarstva, časovničarstva i optike “Sjaj”, u Novom Sadu, gde smo postigli značajne rezultate.

Pratite nas na Instagramu